Hoppa till sidans innehåll

Viktig information till alla DDT:are

13 JAN 2022 19:57
  • Skapad: 13 JAN 2022 19:57

Hej alla!
Vi vill börja med att säga förlåt för att vi inte har kommit med information tidigare. Detta är på grund av Jul och Nyårsfiranden samt de nya restriktionerna som kom den 10 januari. Vi i styrelsen har tagit beslut om att skjuta fram samtliga Kurser och Socialdanstillfällen till tidigast 16 februari med tanke på de nya restriktionerna. Vi hoppas kunna öppna anmälan till Kurserna i början på februari och att de kan starta redan den 20 februari.
 
Kurser
Preliminärt Schemat för VT22 kurser ser ut som följer
Bugg 1 och 4 start 20/2.
Bugg 2 och 3 start 27/2.
Fox 3 start 26/2.
Kursplanen för Buggkurserna har förändrats för att vi ska kunna vara mer flexibla om nya restriktioner skulle uppstå. Denna termin kommer varje buggkurs vara 3 tillfällen. Däremot utökas tiden till 2,5 timme per tillfälle (12.00-14.30). Tillfällena kommer även vara varannan vecka för att ge tid till träning samt att kurserna kan hållas parallellt. Vi gör detta för att kunna vara flexibla och se till att kunna erbjuda en så säker kursmiljö som möjligt. Vi hoppas så klart att vi är tillbaka till normala kurser till Hösten 22.
 
Socialdans
Vi hoppas kunna erbjuda socialdans under Våren. Våra förhoppningar är att starta den 16 februari och sen köra på som vanligt. Vi kommer dock behöva begränsa oss igen för att hålla ner smittspridningen. Exakt hur vi kommer lägga upp Socialdansen är inte spikat men vi arbetar för att ge så många som möjligt en chans att få dansa. Vi hoppas även att vi under våren ska kunna erbjuda individuell dansteknik till våra dansare.
 
Har ni frågor så hör av er så ska vi försöka svara på dessa.
Mvh Styrelsen DreamTeam
Skribent: Joel Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Bomansgatan 10
72220 Västerås

Kontakt:
Tel: +46768289401
E-post: dansklubbendreamteam...

Se all info