Kassör till klubben sökes

11 FEB 2020 07:30
  • Skapad: 11 FEB 2020 07:30

Nytt år, nya möjligheter, chanser, utmaningar och ett nytt spännande och trevligt år med klubben. Ett nytt år innebär också ett nytt årsmöte med val av klubbens förtroendevalda. Vid årets årsmöte som hålls i slutet av mars ska 2 ledamöter och 2 suppleanter väljas, samt revisorer och valberedning. De som har innehaft vissa poster i styrelsen har tackat nej till omval och därför söker valberedningen helt nya kandidater. Vi har förslag på suppleanter och på en av ledamöterna(sekreteraren) men saknar den mycket viktiga ledamoten som kassör. Som alla förstår så måste klubben och styrelsen ha en kassör, förare eller följare spelar ingen roll. Utan kassör, ingen styrelse och ingen klubb. Det är den krassa verkligheten och något som skulle få ödesdigra konsekvenser för vårt mycket trevliga dansande. En klubb som våran är alltid beroende av att det finns personer som vill göra en insats genom ideella krafter för alla medlemmar och för att klubben ska leva vidare.

Hoppas att Du kan tänka dig att bli vår nye kassör. Har du lite ekonomisk bakgrund är det naturligtvis inte fel men uppdraget klarar de allra flesta av om man bara har tid, lust och vilja.

Tveka inte att höra av dig till valberedningen om du har några frågor eller funderingar eller om Du vill kandidera. Klubben behöver din hjälp.

Peter Jonsson 070-2865946

Anki Hart. 070-6140111