Hoppa till sidans innehåll

Länge leve träningsdansen


Länge leve träningsdansen!

Vilken typ av musik, vilka låter, grupper, artister som kommer att spelas på träningsdansen i aerobic hallen och om den eventuellt har något speciellt tema bestäms av ansvarig Dj, "spelman". Vem som ansvarar för musiken får man veta om man besöker träningsdansen och om den eventuellt också bjuder på något speciellt tema.

All musik gillas som bekant inte av alla. Vi tycker väldigt olika helt enkelt. Det är något vi har accepterat i klubben under lång tid. Något som vi också måste göra i framtiden. Om vi vill och ska ha träningsdansen på programmet. Gillar man inte den musik som spelas en kväll får man förslagsvis ägna kvällen åt någon annan aktivitet istället. Alla kan inte vara helt nöjda med musiken varje onsdag. Sådant är musik- och danslivet.

Det som INTE är förenligt med god kamratskap och vår goda klubbanda är att på sociala medier skriva av sig sin besvikelse över musiken på en träningsdans. Gillar man inte det man hör så är det ingen som tvingar personen att stanna.

De av styrelsen utsedda Dj`s, "spelmän" har styrelsens fulla förtroende att göra spellistor till vår träningsdans. Vi håller naturligtvis dörren öppen för alla medlemmar som vill göra en spellista för en träningsdans.

Styrelsen är både mycket stolt och glad över att vi kan erbjuda våra kursdeltagare och medlemmar ett fint träningserbjudande en gång i veckan under höst- och vårterminen, samtidigt som vi naturligtvis också är mycket rädda om vår träningsdans och våra Dj`s, "spelmän".

Efter vårterminens slut, med början i maj, erbjuds klubbens medlemmar träningsdans mestadels på onsdagar på en utedansbana på Klinta IP. Något som också visat sig vara en mycket populär och omtyckt klubbaktivitet. En aktivitet som pågår hela sommaren med avbrott under åtta onsdagar för gratis danserna på Djäkneberget.

Uppdaterad: 28 JAN 2017 10:11
Skribent: Sten Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Eva Eriksson, Flisavägen 54
72353 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info