Träningsdans - DK Dream Team - Danssport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Träningsdans i K-hallen och på Klinta


Klubbens träningsdans i Kristiansborgshallen på onsdagar är i första hand till för Dansklubben Dreamteams nuvarande och tidigare kursdeltagare, danstränare och klubbmedlemmar som arbetar aktivt för klubben. I mån av plats erbjuds också medlemmar som inte är kursdeltagare möjlighet att träningsdansa.

Kursdeltagare/medlemmar erbjuds träningsdans under ca 15-17 onsdagar per termin i Kristiansborgshallen, i aerobi- och lilla hallen. Totalt erbjuds kursdeltagare/medlemmar ca 45-50 timmars träningsdans under kalenderåret i Kristiansborgshallen.

Höstterminens träningsdanser drar igång i början av september och avslutas i mitten av december.

Vårterminens träningsdanser startar i mitten av januari och avslutas i slutet av april.

Träningsdansen under perioden maj till och med augusti, på ute dansbanan på Klinta IP, riktar sig till klubbens alla medlemmar.

Under perioden då gratis danserna på Djäkneberget pågår, 8 onsdagar, ligger klubbens träningsdanser på Klinta IP nere. Gratis danserna på Djäkneberget pågår under 2 onsdagar i juni, 4 i juli och 2 i augusti.

Medlemmarna erbjuds träningsdans under ca 10 onsdagar/torsdagar under perioden maj-augusti på utedansbanan på  Klinta IP. Vid hemma match för Irsta IF, på en onsdag, flyttas träningsdansen till torsdag.

Medlemmarna erbjuds ett antal danser på Klinta IP under sommaren förutom onsdagar, bland annat på midsommarafton och någon lördag.

 

Uppdaterad: 28 JAN 2017 10:02
Skribent: Thomas Lidström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Eva Eriksson, Flisavägen 54
72353 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info