Hoppa till sidans innehåll

Vår- och höst dansfest


Klubben har en lång och fin tradition vad gäller att anordna dansfester för klubbens medlemmar. Traditionen är att ordna en dansfest efter varje kurs- och terminsavslutning. Höstterminens kursavslutningsfest brukar hållas i slutet av november, direkt efter avslutade kurser. Platsen för dansen och festen brukar vara Hallsta Parken. Dans till dansband är något vi alltid försöker ordna.

Vad gäller vårterminen kursavslutningsfest så brukar den hållas under april månad, ofta med dans till dansband. Även på denna dansfest serveras mat och kaffe. Entré biljett (Danskort) köper medlemmen genom att betala in till klubbens Postgirokonto eller Swishnummer.

Våra dansfester brukar av tradition locka många danssugna medlemmar, både gamla och nya. Alla som gillar dans och som går på våra kurser ser fram mot tillfällen då man kan och får möjlighet praktisera sina danskunskaper och umgås under trevliga former. Se bilder från tidigare fester i vårt fotogalleri.

Det inträffar också ibland att det arrangeras dansfester i Västerås, av andra än oss, där vi rekomenderar våra medlemmar att medverka då vi vet att det blir en trevlig och dansant fest.

Uppdaterad: 24 JAN 2017 20:06 Skribent: Thomas Lidström

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Bomansgatan 10
72220 Västerås

Kontakt:
Tel: +46768289401
E-post: This is a mailto link

Se all info