Mitt första inlägg

Tillsammans gör vi 2019 underbart!

Gott nytt år alla Dansglada!
Allt jag kan om dans har jag lärt mig av DDteam. Jag började som de flesta av våra medlemmar med vår grundkurs i Bugg för snart fyra år sedan och man kan väl säga att mycket hänt sen dess… Jag blev efter min tredje termin tillfrågad om att bli medlem av tränarkåren som hjälptränare och ett år senare stod jag med headset framför min första egna grupp av elever som huvudtränare.

Sedan jag tog mina första danssteg har mycket förändrats. Jag har utöver att lära mig många rörelser i dansen hittat en taktkänsla som var helt obefintlig och jag hade tidigare aldrig gett mig in i situationer jag inte själv känt mig trygg i från början.
Nu står jag här som Ordförande sedan knappt tre månader tillbaka. Jag har hela tiden utvecklats under min tid inom DDTeam och kommer alltid fortsätta göra det.
När jag tog mina första steg hade jag aldrig förväntat mig att jag skulle bli Ordförande och Huvudtränare samt att Klubben skulle ha en sådan påverkan på mitt liv. Andra verkar däremot ha sett detta redan då… Till dessa vill jag rikta ett stort tack för att ni trott på mig och följt mig dit denna väg har burit.

Jag har lärt mig väldigt mycket här; både saker jag haft nytta av på dansgolvet men i livet utanför dansen, och har under hela min resa haft väldigt roligt! Utöver kurserna har det varit Workshops, Fester och Danskvällar. Vi har dansat Bugg, Fox och Gammeltjoa i mängder.

Min första tid som ordförande har varit lite annorlunda mot övrig tid inom DDTeam… Det har funnits saker/tillfällen som varit näst intill överväldigande. Men så fort jag kommer ner till Kristiansborgshallen märker jag hur lite man behöver fokusera på dessa övriga stunder i förhållande till dansen och kan slappna av igen. Jag känner att så länge jag dansar har jag väldigt roligt!

Förhoppningen jag har på mig själv under 2019 är att kunna förmedla lika mycket glädje till alla Klubbens medlemmar som jag själv känt från DDTeam under min tid i klubben. Jag tänkte göra detta genom den enda sättet jag vet hur: Dans, och dans i mängder!

Jag tänkte börja lite redan nu: Vi har ledigt en dryg vecka till men 9 januari börjar våra Träningsdanser i Kristiansborgshallen igen.
Jag vill även påminna om våra fyra Bugg-kurser som startar 20 januari. Jag hoppas vi ses där!
Fortsättningskursen Fox 2:an börjar veckan efter (26 januari) för de som dansat tidigare och vill utveckla sin Fox.

Utöver dessa kurser har vi även fler saker planerade inför våren så håll utkik på Hemsidan och Facebook framöver för fler chanser att skapa härliga dansminnen.

Tack för denna tid, nu blicka vi framåt mot ett ännu bättre år än det vi lämnade!
Ordförande Joel Gustafsson
Uppdaterad: 27 AUG 2018 17:34 Skribent: Joel Gustafsson