Full fart mot sommaren 2018

Som alltid så har det varit en superskojig vårtermin, med massor av glada och goa dansare, massor av skratt, varvat med allvar på kurserna. Så kul att se utvecklingen på er alla. :-)

Onsdagarna har varit fyllda med dans, glädje och gemenskap och det är ju det som är det magiska, trots att vi alla är i olika faser i utbildningen, alla har olika förutsättningar och mål, men likväl så delar vi alla detta intresse och kan dansa tillsammans. Vi ger och tar av varandras energier och delar med oss av glädjen, visst sjutton är det fantastiskt!!

Vi har ju precis haft årsmöte och tackade då av Peppe (Kassören) och Anki (sekreteraren) som nu väljer att göra andra saker och vi är tacksamma för tiden som varit. Det innebär ju at vi får in nya förmågor som hjälper oss att axla klubbens framtid så välkomna in i gänget: Marita Larsson, Helena Persson och Karin Leijon. Vi ser fram emot att få jobba tillsammans med er :-) och vi har en del att göra inför nästa termin ;-)

Terminen som varit så har vi haft en hel del nya aktiviteter i klubben, bla förarkurs för damer, foxkvällar, slowbugg mm. Utvecklingen har verkligen gått framåt på många olika sätt, vi har fått en musik grupp som sköter allt kring musiken och vi har många nya stjärnor som gjort spellistor på onsdagkvällarna, vilket vi tycker är jätteroligt och skapar en härlig blandning av musiken.

Vi är otroligt stolta över vårat eget foxgäng som hållt i foxkursen denna terminen och vi ser fram emot både en nybörjarkurs och fortsättning nästa termin. Även där har vi ett helt team som hjälper till på kursen. Och naturligtvis är vi sååå stolta och glada för hela vårt tränarteam på ca 30 personer som gör kurserna så himla bra, vi utvecklas tillsammans och jag är så glad över vårt fina teamwork, vi alla hjälps åt att gå framåt och tar hjälp av varandra, ärlighet och respekt uppskattas.

Planeringarna för sommaren är i full gång så vi kommer snart att försöka sätta ihop fikagrupperna, och en separat lista ifall man bara vill baka en kväll och spellistor jobbas det på, så vill DU göra danslista så finns all info på hemsidan. Vill du baka eller är ni ett gäng som vill sköta fikat en kväll så säg till bara.

Klinta startar torsdagen den 3 maj så fram tills dess så dansar vi onsdagarna som vanligt, glöm inte att dansen är en färskvara och man behöver träna. Sommaren är full med danser runt omkring i vårt avlånga land så ge er ut o dansa och njut av livet så hoppas jag vi ses på Klinta och att ni kommer tillbaka till hösten när kurserna startar igen i september.

Kram

Eva