Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen är avslutad, julen och 2018 närmar sig med stormsteg så dax att summera året


Som alltid har det varit ett roligt och händelsefullt år, massor av dans och glada dreamteamare som dyker upp, både på kurser och träningsdans. Man kan ju enkelt kostatera att vi har roligt tillsammans och jag gillar gemenskapen det ger mig och förhoppningsvis alla er andra oxå. Charmen är ju att vi alla är olika och alla ger av sig själva, på olika vis och efter sina förutsättningar, men i dansen blir vi ett och gör nåt skoj tillsammans. Det är nästan magiskt :-)

Jag är så tacksam och stolt över alla våra tränare/instruktörer som gör ett sånt fantastiskt jobb och ger av sin tid för att vi ska få lära oss dansa och det har varit ett makalöst team, med massor av kunskap och gemenskap som dom delar med sig av till varandra och till oss.

Vi har haft klubbkvällar, midsommarfirande på Klinta och träningsdanserna där, och framförallt så har vi haft 25 års jubileumet som vart såå lyckat, vilken skojig kväll det var.. Många härliga minnen som skapats, för att inte tala om alla dessa par som hittat varandra genom dansen, det börjar bli ganska många och det är så roligt att se.

Vi provade även på att ha en träningsdans med enbart fox efter förslag från Dennis och Carina, det vart ju en uppskattad kväll så det kommer vi att få se fler av. Vi har haft flera olika Dj´s denna terminen och det är jättekul att fler vill prova på. Vi gillar att få förslag från er så mejla in om ni har skojiga ideér eller vill göra en spellista. :-)

Styrelsen har haft sista mötet för terminen och vi har fyllt almanackan med aktiviteter och roliga saker nästa termin. Men har även tråkiga nyheter, vi efterlyser en kassör och en sekreterare då tjejerna har varit med ett tag och nu vill göra annat. Så känner du att du vill göra en insats och vara med i vårat gäng så hör av dig till valberedningen (Peter Johnsson).

Avslutar med att tacka er alla för en skojig termin och många glada minnen att tänka på nu i vintermörkret och jag hoppas vi alla ses igen 10 januari när träningsdansen drar igång.

Så god jul och gott nytt roligt dans år :-)

Många kramar

Eva

Uppdaterad: 21 DEC 2017 21:29
Skribent: Eva Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Eva Eriksson, Flisavägen 54
72353 Västerås

Kontakt:
Tel: 070-616 35 46
E-post: This is a mailto link

Se all info