Årsmöte

Årsmötet är klubbens högsta beslutande organ och ska hållas varje år före mars månads utgång. Kallelse till åsmötet meddelas på hemsidan och i danslokalen i mycket god tid före mötet.

Årsmötet hålls i sal D102 i Carlforska Gymnasiet. Ingång mot skolgården, parkeringen mellan Carlforska och Kristiansborgshallen.

Anmäl dig gärna på deltagarlistan på anslagstavlan i danslokalen, vilket underlättar vår planering och våra inköp! Vi bjuder på kaffe, te, läsk och kaka. Du kan också meddela via mail till This is a mailto link

Varje år kan du komma till ett intressant årsmöte och njuta av en trevlig samvaro! Ditt deltagande är viktigt för klubben.
Valberedningen har förslag på kandidater till förtroendevalda, dessa personer har tillfrågats och meddelat sitt intresse före årsmötet.
Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor före mötet
Uppdaterad: 26 JAN 2017 18:44