Vi saknar dansande män!

2018-09-08 13:27
Söndagen den 23 sep startar våra buggkurser. Vi saknar kursdeltagare, herrar, män, killar , grabbar, gubbar i Bugg 3! Anmäl dig nu! Det finns också plats för nya par som vill gå.
  • Uppdaterad: 2018-09-13 11:26

Vi saknar herrar, män, killar, grabbar och gubbar till bugg 3. Du som ännu inte anmält dig till höstterminens Buggkurs, Bugg 3 var bussig och gör det snarast. Vi har många trevliga damer, kvinnor och tjejer som väldigt gärna vill gå, men tyvärr fattas det idag kursdeltagare av det manliga könet. Som alla vet krävs det två för att dansa tango och så även för bugg. Vi eftersträvar att ha lika många förare som följare på våra kurser. Det är det absolut bästa och trevligaste för alla kursdeltagare och något viktigt också för oss.

Du som vill glädja alla våra förväntas fulla damer och tjejer som väntar på svaret att från oss att de är med på kursen, gör absolut bäst i att anmäla dig till någon av klubbens tre tjejer Sonja, Suzanne och Anette som har hand om kursanmälningar. Se hemsidan kurser/kursanmälningar.

Du glädjer inte bara alla tjejer som kommer med på kursen med ditt deltagande utan du hjälper också klubben.

Sen är det aldrig fel att repetera en kurs om man känner för det. Att få möjlighet att öva och träna på vissa speciella turer under ledning av danstränar, gör att man blir ännu bättre på att utföra dessa turer. Man kan aldrig träna eller öva för mycket på en tur. Man kan alltid bli bättre på att dansa bugg.

Välkommen på kurs med DDT!

Anette Zangelin, Rönnbergagatan 11