Sista dansen!

2018-06-26 18:57
Nu på torsdag sista chansen till sista dansen!
  • Uppdaterad: 2018-09-13 11:26

Nu på torsdag dansar vi sista dansen före uppehållet under juli månad. Vi dansar till en önskelista från medlemmarna som Christoffer satt samman. I vanlig ordning öppnar vårt klubb café en halvtimme före dansen och det serveras kaffe med hembakat. Vi tar en paus i dansandet under juli men årterkommer torsdagen den 2 augusti med 5 nya trevliga danskvällar. I augusti bjuder vi också på en danskväll lördagen den 18 till levande musik. Vi har 60-tals tema och före musiken svarar ACKES Poporkester. Missa absolut inte detta speciella tillfälle som säkert kommer att bli både trevligt och ett uppskattat inslag sommaren 2018. Det är för övrigt första gången vi kommer att dansa till levande musik sedan våran start på Klinta sommaren 2015. Men förhoppningsvis och troligen inte den sista.

Avslutningsvis vill styrelsen önska alla medlemmar en riktigt skön sommar och semester.

Varmt välkomna till sista dansen!