Hoppa till sidans innehåll

Tack för hjälpen!

2018-04-30 15:12
Nu på torsdag den 3 maj drar vi igång dansen!
  • Uppdaterad: 2018-09-13 11:26

Inför premiären av klubbens vår- och sommaraktivitet på Klinta har ett antal personer hjälpt till med vissa förberedelser som vi gjorde i lördags. 

Vi vill framför ett Stort Tack till Peter "Walle" Wallen och Rainer Keeems för deras fina arbete med att laga taket på orkesterscenen till dansbanan. Nu kommer det inte att droppa vatten på live bandet som ska spela där i sommar. Vi är mycket glada och väldigt tacksamma över att dessa snickar kunniga pojkar hade tid och lust att hjälpa till med detta. Samma personer lade också nytt tak på kaffestugan förra året. 

Ett stort Tack till Anders Johanssson som lånade ut sitt stora släp under helgen och som  kom väl till användning vid transport av alla prylar som vi tar till Klinta och vid transport av stora mängder med sopor till återbruket.

Ett stort Tack också till Marita Larsson, Karin Leijon, Staffan Månsson och Sonja Lidström som tillsammans med undertecknade gjorde fint på och kring dansbanan och i kaffe stugan. Nu är vi väl förberedda på sommarens trevliga danskvällkar som hålls på torsdagar mellan kl.19-21. Kaffetstugan öppnar som vanligt en halvtimme innan dansmusiken kommer att flöda ur högtalarna. 

Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till årets träningsdanskvällar på Klinta!

En riktigt trevlig Valborg och första Maj önskar vi alla glada dansare!

Thomas & Eva

 

Skribent: Thomas Lidström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Bomansgatan 10
72220 Västerås

Kontakt:
Tel: +4676 828 9401
E-post: This is a mailto link

Se all info