Planera för midsommar

2018-05-26 08:22
NU är vi igång igen efter mycket strul med vår hemsida.
  • Uppdaterad: 2018-09-13 11:26

För den som ännu inte bestämt sig för vad som kommer att hända på midsommarafton så erbjuder klubben ett trevligt midsommarfirande på Klinta IP. Vi träffas traditionsenligt på eftermiddagen vid 14 tiden och klär tillsammans vår midsommarstång som vi sedan kommer att dansa både bugg och fox runt hela kvällen. Klubben bjuder på kaffe och jordgubbstårta till eftermiddags fikat. Grillen kommer att tändas senare på kvällen och det finns möjlighet till att använda både kokplatta och mickro.

Som hjälp för de som bakar våra midsommartårtor så kommer vi nästa torsdag och ett antal torsdagar framåt ha en anmälningstavla för de som planerar att komman på vårt midsommar firande. Missa inte ett mycket trevligt midsommarfirande i glada dansvänners lag.

Varmt välkomna alla dansglada medlemmar!