Ordförande för Dansklubben DreamTeam

2018-10-15 22:22
  • Uppdaterad: 2018-10-15 22:22

Hej allesammans!

Efter att Anette Zangelin valt att lämna sitt uppdrag som ordförande för andra gången av olika anledningar var den viktigaste punkten på torsdagens styrelsemöte att utse hennes efterträdare. Sedan Eva Eriksson avgick har Joel Gustafsson haft rollen som vice-ordförande, något han skött med bravur. När frågan från valberedningen kom om att efterträda Anette som Ordförande av Dansklubben DreamTeam kände han sig hedrad att bli tillfrågad och Joel valde efter några timmars betänketid att Tacka Ja till att axla rollen som Klubbens Ordförande fram till årsmötet 2019, förutsatt att han hade övriga ledamöters förtroende. Styrelsen samtyckte till valberedningens förslag och detta röstades igenom på torsdagens styrelsemöte, 2018-10-11.

Vi har självklart förhoppningen att Anette fortsätter sin danskarriär och att vi får träffa henne snart igen, antingen på någon onsdag nere i Carlforsska eller i andra danssammanhang!

Styrelsen för Dansklubben DreamTeam

Skribent: Joel Gustafsson