Hoppa till sidans innehåll

Musikönskningar

2018-02-16 11:01
Nu har Du chansen att påverka musiken på träningsdansen i aerobichallen, genom att föreslå låtar till spellistan. Du behöver inte göra en hel spellista utan bara föreslå några låtar till en träningsdans. Ta chansen!
  • Uppdaterad: 2018-04-30 15:17

Under onsdagarna vecka 8, 9, 10 och 11 kommer klubbens medlemmar kunna önska låtar till kommande spellistor. Önskningarna görs på plats på onsdagarna. Varje person får önska max fyra låtar totalt. Skriv dina önskningar på en lapp och lägg den i den svarta musiklådan som finns i omklädningsrummet. Du får ta med lappen hem om du vill ha lite tid att fundera innan du bestämmer dig för vad du vill höra och dansa till. Vi vill att alla skriver sina namn på önskelapparna så vi kan fråga er om vi inte hittar på låtarna som ni önskat. Både för- och efternamn.  

Blanda bugg och foxlåtar fritt. Det spelar ingen roll hur många låtar av varje du väljer, bara det är max fyra låtar totalt. Maxgränsen för hur snabb en bugglåt får vara är 160 Bpm. Vi kommer att kontrollera alla låtars snabbhet, dvs taktslag per minut Bpm. 

När insamlingen är klar efter vecka 10 samlar musikgruppen ihop alla låtar och gör ett antal spellistor av dem. Vi kan inte garantera att alla låtar kommer med men kommer försöka få med många som möjligt. Vi kommer även vara tvungna ta bort de låtar som vi bedömer inte är tillräckligt dansvänliga eller är alldeles för snabba dvs har för högt Bpm.   

Tänk på att välja de låtar som ni helst själva vill dansa till oavsett om de spelas ofta i aerobichallen eller aldrig har spelats tidigare. Vilka musikstilar låtarna har är mindre viktigt då vi kommer lyssna mer efter tydlig takt och hur dansvänliga de är.  

Vi önskar, hoppas och tror att ALLA som dansar någon av de här fyra onsdagarna vill vara med och önska låtar, får vi störst bredd och variation på spellistorna.  

Med vänlig hälsning / Musikgruppen  

Skribent: Thomas Lidström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Eva Eriksson, Flisavägen 54
72353 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info