Var snäll och betala nu!

2018-09-24 17:08
Dax att betala! Du som är kursdeltagare och ännu inte hunnit betala, gör det snarast!
  • Uppdaterad: 2018-09-24 17:08

Du som är kursdeltagare på någon av höstterminens kurser och ännu inte betalat kurs- och medlemsavgift bör göra detta snarast. Betalning av detta måste vara gjord och kunna styrkas av den som betalar sent i veckan, före lektion 2. Vi måste ha fått din betalning senast fredagen den 28 september för att du ska få delta på nästa lektion och följande lektioner. Kom ihåg att betala snarast och tänk på att man kan inte gå på bio om man inte har betalat biobiljetten eller entré biljetten till dans på Lagårn.

Du som betalade medlemsavgiften i början på året ska INTE betala den nu igen. Medlemsavgiften gäller året ut. Betala på klubbens plusgiro eller med klubbens Swish. Se hemsidan, Kurser/kursanmälan, klubbens konto eller på första sidan längs ner till vänster.