Hoppa till sidans innehåll

Vi lär dig dansa bugg!

08 AUG 2018 08:33
Vi lär vuxna dansa bugg (nybörjarkurs 9 ggr) på söndagar med start den 23 sep, Kl. 11.30-13.00. Kursavgift 400 kr + medlemsavgift 300 kr/kalenderår. Start kursanmälan från den 13 augusti. Obligatorisk telefonanmälan. Se hemsidan Kurser/Kursanmälan.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 11:26

Nu har du chansen  att som vuxen lära dig dansa bugg i höst. Du som länge har funderat på att lära dig bugga eller du som kanske nu i sommar kommit på tanken, men ännu inte tagit steget ut på dansgolvet har nu den stora chansen. Nybörjar/grundkursen i bugg lär dig de så mycket viktiga grunderna i bugg som vi alla behöver kunna för att ha roligt på dansgolvet. Efter en termin (9 ggr) har du förutom grunderna också fått lära dig ett antal turer/figurer. Du kan nu dansa bugg. Förutom att vi erbjuder dig en mycket bra och prisvärd kurs så får du som kursdeltagare också ett träningstillfälle varje vecka på onsdagskvällar i en och en halv timme, mellan kl 19-20.30. Buggträningen/träningsdansen sker i samma lokal i Kristiansborgshallen som vi håller kursen. Vi är både stolta och glada över att kunna erbjuda våra kursdeltagare denna fina träningsmöjlighet. För den som går en buggkurs är ett träningstillfälle mellan lektionerna naturligtvis av väldigt  stor betydelse och mycket värdefullt för den som vill nå snabb  framgång med dansen. Dansa bugg är mycket roligt, trevligt och ger bra motion som man blir glad av och något som väldigt få ångrar att man börjat med.

Du behöver inte ha en danspartner när du anmäler dig. Vi ser till att lika många följare/damer som förare/herrar kommer med på kursen och vi tar emot max 50 kursdeltagare.  

Start kursanmälan från den 13 augusti. Obligatorisk telefonanmälan. Se hemsidan Kurser/ Kursanmälan. OBS! begränsat antal platser.

Skribent: Thomas Lidström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Dream Team - Danssport
Bomansgatan 10
72220 Västerås

Kontakt:
Tel: +4676 828 9401
E-post: This is a mailto link

Se all info