Tack alla festdansare!

2018-04-08 15:40
Ett Sort Tack till alla!
  • Uppdaterad: 2018-04-30 15:17

Lördagens kursavslutningsfest med väldigt god mat, mycket trevligt umgänge och riktigt bra dansmusik hölls igår kväll på Culturen. Styrelsen vill framför ett mycket stort tack till samtliga festdansare som kom och gjorde kvällen mycket trevlig. Tillsammans gjorde 150 medlemmar att kvällen blev mycket lyckad och minnesvärd.

Ett stort tack vill vi också framföra till Camill och hans personal på restaurangen som serverade en mycket läcker Libanesisk Buffè, som vi lät oss väl smaka av. Förutom själva dansen så är också middagen ett viktigt inslag på vår dansfest.

Stort Tack också till ljudtekniker Tulle på Culturen som också bidrog i högsta grad till en mycket trevlig tillställning.

Den så viktiga dansen hölls i box 1 och för dansmusiken svarade klubbens musikgrupp. Stort Tack för den väldigt trevliga  dansmusiken säger vi till Bo Snell, Carina Wallin, Dennis Lundberg, Christoffer Pettersson, Hasse Johansson och Tine Myklebust.

Årets dansfest på Culturen var vår andra på raken och med mycket stor säkerhet återkommer i höst  med höstterminens dans- och kursavslutningsfest på Culturen.

Eva Eriksson, Flisavägen 54

E-post: [saknas] Information