Ett stort TACK till alla!

22 JUN 2019 16:28
Ett 40-tal danssugna medlemmar firade årets midsommarafton tillsammans på Klinta.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2019 16:28

Ett riktigt stort Tack säger vi till alla er som kom till Klinta och gjorde att vi alla fick vara med om ännu ett mycket trevligt och lyckat midsommarfirande. Ett 40-tal medlemmar såg till att vårt 5-års jubileum blev precis så bra och roligt som vi hoppats på. Vädret var det bästa tänkbara med tanke på att långbordsfika, pilbågsskytte och något senare gemensam middag skedde under en klarblå himmel vid dansbanan. För att få testa på pilbågsskyttet svarade Kristoffer Pettersson, som ska ha en stor eloge för sitt initiativ med detta. En aktivitet som kräver lugn och konsentration för att nå bästa resultat. Bäst på detta var Pår Larsson som segrade i spontantävlingeni bågskytte. Fem pristagere lottades också ut bland de som deltog i lite hjärngympa efter fikat. För dansmusiken senare på kvällen svarade Carina Wallin och Kristoffer Pettersson, vilket vi också vill framföra ett tack för. Ett stort TACK säger vi till alla som kom och gjorde midsommarafton 2019 till ytterligre ett trevligt minne. Sonja & Thomas Lidström, Staffan Månsson, Markus Einarsson.

Kom ihåg att sista torsdagsdansen före vårt dansuppehåll under juli är nu på torsdag den 27 juni.