Midsommarfirande på Klinta

17 JUN 2019 10:01
Klubben firar i år 5-års jubileum på Klinta.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2019 10:01

Nu är vi inne i midsommarveckan och klubbens midsommarfirande på Klinta firar i år 5-års jubileum. Vi kommer att samlas på eftermiddagen med början kl.14 för att tillsammans klä vår fina midsommarstång. Vi är väldigt glada över att ha möjlighet att få dansa och umgås på midsommarafton och inte minst då dansa bugg och fox kring midsommarstången. Det är det inte många som varken kan eller får och något som vi är väldigt stolta över och gläds mycket över i klubben. Att få dansa på midsommarafton hör till traditionen och gör att det blir ett riktigt trevligt midsommarfirande. Hittar du några blommor till midsommarstången så ta gärna med dessa.

Hålltider för midsommarafton. Kl.14 träffas vi på Klinta och klär vår midsommarstång. Kl.16.00 bjuder klubben på midsommar fika, kaffe och jordgubbstårta. Kl.18.00 äter vi middag (knytis), klubben kokar färskpotatis och grillen är tänd för de som vill äta grillat. Kl.20.00 startar vi dansandet kring vår fina midsommar stång och håller på till midsommarnatten övergår till midsommardagen.

Klubben bjuder på midsommartårta på eftermiddagen och tänder grillen lite senare mot kvällen. Vi kokar också färkpotatis för den som vill ha det.

Vi hoppas naturligtvis att DU också vill vara med på vårt firande. Det är bara att dyka upp när du känner för det. Det går bra att komma när du vill. Det viktiga är att du kommer, inte exakt när. Dansen på kvällen startar kl. 20.00. Ingen föranmälan behövs längre för nu vet vi att vårt firande blir av då många har sagt ja till detltagandet på FaceBook. Vill man får man också ta med sig en vän eller två som inte är medlemmar.

Varmt välkomna alla dansglada DDTare till klubbens trevliga midsommarfirande, önskar Staffan, Sonja och Thomas